пʼятниця, 17 вересня 2010 14:59

У Криму дітей готують до війни з мусульманами
16

Фото: фото: Максим Дондюк

Наприкінці літа в районі плато Ескі-Кермен під Бахчисараєм знову відкрився Міжнародний табір "Крим-Січ", створений російськими козаками з Таганрога і українськими запорожцями. Уп'яте в цей православний табір приїхали хлопці 10-18 років з Росії, України і Білорусі. Організувало табір об'єднання козаків Криму на чолі з отаманом Сергієм Юрченком. Потрапити сюди може тільки той, хто вступив у козацтво у себе в місті.

Перебування у таборі безкоштовне, оплачується тільки харчування - 20 гривень на день. Умови життя - польові, звичайно, під наглядом отаманів і осавулів: живуть хлопці в наметах, ходять у камуфляжі, готують їжу самі. З дітьми займаються рукопашним боєм за системою Кадочнікова, орієнтуванням у лісі, альпінізмом, скелелазінням.

Фотографії представлені в репортажі і сам факт існування табору викликав полеміку в мережі Інтернет. Була висловлена точка зору про те, що табір, який був створений "для підготовки до відбиття нападу ісламістів", може бути розсадником педофілії. Також повідомляється, що основна мета табору - "православний захист від мусульман".

Зараз ви читаєте новину «У Криму дітей готують до війни з мусульманами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути