неділя, 11 серпня 2013 22:53

У колонії Тимошенко виступив виконавець шансону з нецензурною лексикою, що отримав звання народного

У колонії Тимошенко виступив виконавець шансону з нецензурною лексикою, що отримав звання народного
Фото: vlasti.net

У Качанівській виправній колонії № 54 (Харків) виступив з концертом народний артист України Олег Гаврилюк, повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби (ДПтС) в Харківській області.

"Для жінок виконавець вибрав в основному ліричні і жартівливі композиції... Глибокий емоційний відгук знайшли пісні "Мама", "Жовті троянди", "Храм", "Ключі від раю", під час яких жінки не могли стримати сліз. У другій частині виступу Олег Гаврилюк виконував в основному жартівливі пісні, багато з них виявилися знайомими жінкам - так вони із задоволенням підспівували. Деякі навіть станцював разом з виконавцем", - йдеться в повідомленні прес-служби управління ДПтС у Харківській області.

У ньому наголошується, що кілька пісень виконали також діти Гаврилюка - Аскольд і Даяна.

За інформацією прес-служби управління ДПтС у Харківській області, Олег Гаврилюк відзначив теплий прийом в Качанівській колонії.

"Я згадую як колись, вісімнадцятирічним хлопцем я теж опинився по цей бік колючого дроту. Тоді ми щотижня дивилися чорно-білий фільм "Броненосець Потьомкін" і все мені твердили, що я пропаща людина. Але пройшли роки, я видерся, став народним артистом України, вітався за руку з президентами кількох країн і хочу вам побажати, щоб вийшовши на свободу, ви знайшли в собі сили і бажання гідно прожити своє життя", - цитує прес-служба Гаврилюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 чоловік госпіталізовано в результаті вибуху у Луганську

На завершення концерту глядачки подарували артистові краватку, зроблену власноруч, а Аскольду і Даяні - вишиті рушники.

Благодійний тур "Від серця до серця", в рамках якого родина Гаврилюків виступає в установах виконання покарань країни, проходить другий рік поспіль за сприяння Державної пенітенціарної служби України та за підтримки Державної служби молоді та спорту України.

Як повідомлялося раніше, президент Віктор Янукович присвоїв Гаврилюку звання народного артиста України з нагоди Дня Конституції.

Ряд пісень і віршів виконавця шансону містять ненормативну лексику.

Як відомо, з 30 грудня 2011 р. в Качанівській колонії відбуває покарання екс-прем'єр Юлія Тимошенко, засуджена на 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових угод з Росією в 2009 р.

З 9 травня 2012 Тимошенко перебуває на лікування в ЦКЛ № 5 (Харків).

Зараз ви читаєте новину «У колонії Тимошенко виступив виконавець шансону з нецензурною лексикою, що отримав звання народного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути