понеділок, 20 вересня 2010 13:28

У Києві троє шахраїв "надули" багатіїв на 30 мільйонів

У Києві троє шахраїв "надули" багатіїв на 30 мільйонів

У Києві зловили двох шахраїв, які ошукали українських багатіїв більш ніж на 30 млн. грн. Їхній третій спільник у розшуку. За два роки зловмисники обібрали 29 багатіїв і при цьому примудрялися залишатися невловимими, повідомляє "Сегодня".

Як відзначає видання, працювали за схемою: підшукували заможних покупців авто і продавали їм елітні машини ("Лексуси", "Мерседеси") зі знижкою 20%, хоча самі купували ці машини за повну ціну. "Так шахраї входили в довіру до заможної людини. Є інформація, що вони промишляли в кількох областях ", - розповів тим. в.о. директора Департаменту зі зв"язків з громадськістю МВС Микола Бондарчук.

За даними МВС, увійшовши в довіру, аферисти пропонували багатіям купити ще один автомобіль - дружині, дітям тощо, але брали при цьому вже стовідсоткову передоплату. Ті не тільки погоджувалися, але й ще давали гроші відразу на декілька машин. Отримавши гроші, шахраї зникали. "Одні потерпілі зверталися в міліцію, другі намагалися розшукати ділків самостійно. Мабуть, не розуміли ще, що їх обдурили ", - додає Бондарчук.

Днями двох шахраїв було затримано, а третій втік, його оголосили в міжнародний розшук. Якщо провина цих громадян буде доведена в суді, їм загрожує до 12 років в"язниці. Справу взято на контроль МВС і прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «У Києві троє шахраїв "надули" багатіїв на 30 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути