Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2010 09:18

У Києві "міліціонер" відбирав у школярів телефони

У Києві "міліціонер" відбирав у школярів телефони

Працівники карного розшуку Дніпровського райуправління міліції затримали раніше судимого 20-річного чоловіка, який під виглядом співробітника правоохоронних органів відбирав у школярів мобільні телефони нібито для перевірки чи не були вони вкрадені.

Як повідомили в столичній міліції, після закінчення уроків у школах чоловік підходив до дітей у віці 13-14 років і представлявся працівником міліції.

Замість відповідного посвідчення він на кілька секунд показував школярам власну довідку про звільнення з місць позбавлення волі.

При цьому наказував їм пред"явити мобільний телефон, щоб перевірити чи не крадений він. Далі, повідомляв, що мобільний крадений, тому він його забирає.

Якщо підліток категорично не погоджувався з його рішенням, зловмисник погрожував наявністю табельної зброї, якої, щоправда, і не мав.

Затриманий зізнався у понад десяти подібних епізодах. Проти нього порушено кримінальну справу.

Як повідомлялося, в Києві, 20 січня, близько 14:30 в районі Ленінградської площі невідомий вчинив спробу пограбувати ювелірний магазин.

Як розповіли в Дніпровському райуправлінні міліції, у магазин зайшов чоловік, і, погрожуючи пляшкою з вибуховою сумішшю, зажадав отримати всі гроші і прикраси. Як повідомили в райуправлінні МВС, покупців у цей час у магазині не було.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Києві "міліціонер" відбирав у школярів телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути