пʼятниця, 07 травня 2010 10:26

У Києві "Ланос" на швидкості врізався в тягучку (ФОТО)
6

Напередодні ввечері близько 22:15 на виїзді з-під мосту біля станції м. "Дорогожичі" сталося ДТП за участю одразу трьох автомобілів. Білий "Деу Ланос" на швидкості влетів у "Мерседес", а той у свою чергу наздогнав сірий "БМВ".

"Їхав у невеликій тягучці, раптом удар ззаду!", - розповів водій "БМВ" киянин Андрій, який рухався по вул. О.Теліги в сторону Петрівки.

Зі слів водія "Мерседеса", теж киянина Ігора, у авто якого в'їхав білий "Ланос", винен саме останній.

"Напевно п'яний, тому що швидкість була пристойна. Я ж по суті стояв, а попереду "БМВ" теж стояла. Він вдарив мене, я за інерцією пішов на "БМВ", - сказав Ігор.

Водій "Ланоса", луганчанин Віктор Ф., отримав розсічення брови ударившись в лобове скло. У його пасажирки, аналогічна травма. Медики, котрі прибули на місце аварії, надали їй першу допомогу. За попередніми даними, жінка є мешканкою цього району.

Найменше дісталось власнику "БМВ". У нього невеликі пошкодження лівої частини бампера та розбитий ліхтар. У "Мерседеса" пошкодження заднього бамперу, відлетіла вихлопна труба, пошкоджено дверцята багажнику та розбита передня частина.

Працівники ДАІ відмовились коментувати стан водія "Ланоса" без попереднього огляду. Допускають, що водій був напідпитку. Проте лікарі "швидкої" стверджували, що водій абсолютно тверезий.

Фото: Сарахман Ельдар/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Києві "Ланос" на швидкості врізався в тягучку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути