Ексклюзиви
четвер, 28 квітня 2022 23:40

У Києві Ляшко потрапив у ДТП з авто СБУ. Розгорівся скандал

У Києві Ляшко потрапив у ДТП з авто СБУ. Розгорівся скандал
Ляшко потрапив у ДТП та скандал з СБУ. Фото: скріншот з відео.

У Києві, на перехресті вулиць Електриків та Набережно-Рибальської, сталася ДТП за участю авто з ексдепутатом Олегом Ляшком та з співробітниками СБУ. Після цього між ним та пасажиром Lexus на службових номерах виник конфлікт.

Про це повідомила "Українська правда".

"Наш добровольчий підрозділ повертався з відрядження з Чорнобиля. В Києві на перехресті вулиці Набережно-Рибальської та Електриків бики на двох броньованих авто грубо порушили правила дорожнього руху - поїхали на червоне світло з включеними проблисковими маячками, в результаті чого вчинили ДТП. У нашому авто було чотири людини, двоє постраждалих - розповів Ляшко.

Подію прокоментувала СБУ. Там наголосили, що дії нардепа неприйнятні.

"Автомобіль, за кермом якого перебував військовослужбовець СБУ, потрапив у ДТП за участю колишнього народного депутата. У разі доведення вини та після ухвалення відповідного судового рішення, водій обов'язково понесе відповідальність, передбачену законом. СБУ проведе внутрішню перевірку дій свого співробітника для прийняття дисциплінарних рішень. При цьому звертаємо окрему увагу на неприпустимість дій екснародного депутата, котрий усіляко намагався спровокувати військовослужбовців", - заявили там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слугу народу" Ковальова виключили з фракції через підозру у держзраді

За інформацією "УП", у ДТП з Ляшком потрапив Сергій Дука. Він -заступник начальника ГУ "Д" (раніше ГУ "К"). Дука був на місці пасажира службової автівки.

За словами Ляшка, ПДР порушила ще одна машина на службових номерах Mercedes, але вона зникла з місця події.

"Відзначимо, що на відео, котре опублікував колишній нардеп, на ньому помітна кобура з пістолетом. На лобовому склі автомобіля Lexus були прикріплені документи з символікою СБУ і КМДА. Зазвичай, чорні автомобільні номери використовують на автомобілях ЗСУ, ДПСУ, ДСНС, МВС, Нацгвардії і тд", - повідомила "УП".

Територіальна оборона Києва затримала скандального нардепа "Слуги народу" Олександра Юрченка зі зброєю на блокпосту. Там у нього розгорівся скандал з військовими. Він написав заяву на них до поліції.

Зараз ви читаєте новину «У Києві Ляшко потрапив у ДТП з авто СБУ. Розгорівся скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути