середа, 10 вересня 2008 16:09

У Києві ловлять безпритульних (ФОТО)
6

Сьогодні Служба у справах неповнолітніх почала цикл профілактичних рейдів, спрямованих на виявлення безпритульних дітей та підлітків. Співробітники Служби стверджують, що саме у вересні, з настанням осені, у Києві зростає кількість приїжджих, у тому числі і безпритульних.

Серед найпопулярніших "точок" київських безпритульних нарівні з вокзалом значиться і Майдан Незалежності. Тут співробітники служби не без допомоги журналістів виявили циганку Аніту з маленьким Сашою. Циганка стверджує, дитина - її, однак документів, які б це підтвердили, немає. Циганку направили до районного відділу міліції до з"ясування всіх фактів.


У центрі міста, в одному з комп"ютерних клубів, працівники Служби виявили трьох учнів старших класів, які прогулювали заняття. Школярі відмовилися відповідати на запитання і за першої нагоди втекли, - що не дивно. Адже до обов"язків співробітників Служби у справах неповнолітніх входить інформування педагогів і батьків про те, чим займаються дітки у той час, коли вони мають бути на заняттях.

Подібні рейди проводяться вже півтора року. За перше півріччя 2008 року у Києві виявили 252 безпритульні дитини, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві ловлять безпритульних (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути