середа, 14 жовтня 2009 08:50

У Китаї розбилася повітряна куля з голландськими туристами

У Китаї розбилася повітряна куля з голландськими туристами
На півдні Китаю в середу вранці впала повітряна куля. В результаті падіння повітряної кулі загинули чотири туристи з Голландії. Решта учасників польоту дістали поранення.

За даними місцевої влади, інцидент стався в середу поблизу міста Гуйлінь в Гуаньсі-Чжуанському автономному районі Китаю.

Причиною аварії стала пожежа, в результаті якої літальний апарат втратив керування і впав в Гуйліні - живописному гірському районі, популярному серед китайських та іноземних туристів.

На момент виникнення пожежі повітряна куля знаходилася на висоті 150 метрів в районі населеного пункту Малін. У корзині під час аварії повітряної кулі знаходилися п"ятеро голландських туристів і двоє китайських пілотів, які керували літальним апаратом. Четверо іноземців - троє чоловіків і одна жінка - загинули. Решта дістали різні поранення і були відправлені до лікарні, передає РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї розбилася повітряна куля з голландськими туристами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути