середа, 01 липня 2009 08:55

У катастрофі єменського літака вижила тільки одна людина

У катастрофі єменського літака вижила тільки одна людина
За інформацією з різних джерел, повідомлення про те, що в катастрофі аеробусу A310-300 авіакомпанії Yemenia Airways біля Коморських островів вижили п"ятирічна дитина і капітан літака, не підтверджуються.

Як розповіли Agence France- Presse у відділенні Червоного хреста на Коморських островах, під час аварії вижила тільки 14-річна дівчинка, яка вже госпіталізована. Її стан не викликає побоювань у лікарів.

Тим часом інтернет-видання Yemen Post, що раніше повідомило про порятунок капітана літака, що розбився, Халіда Хаджеба, з посиланням на обізнані джерела передає, що ця інформація не підтвердилась. Швидше за все, він знаходиться серед загиблих, заявив співбесідник видання в єменському міністерстві транспорту.

Телеканал "Аль-Арабія", що передав з посиланням на міністра транспорту Ємену новину про порятунок п"ятирічної дитини, пізніше уточнив, що це лише "чутки". За версією Yemen Post, йдеться про одну і ту саму дитину, а перші джерела помилково вказали вік 14-річної дівчинки.

На борту літака, що впав в море приблизно за 20 кілометрів від найближчого острова, знаходилось 11 членів екіпажу і 142 пасажири, зокрема троє дітей. За даними Yemen Post, 26 пасажирів були жителями Коморських островів, також упізнано 66 французів, одного палестинця і одного канадця. Громадянство і особи решти загиблих встановлюються.

Літак компанії Yemenia Airways зазнав аварії під час рейса зі столиці Ємену Сани на Коморські острови. Причини аварії поки не встановлені. Серед версій поки називаються технічні неполадки або погані погодні умови, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У катастрофі єменського літака вижила тільки одна людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути