неділя, 28 липня 2013 16:26

У Каннах грабіжник прихопив коштовностей на 40 мільйонів євро

У Каннах грабіжник прихопив коштовностей на 40 мільйонів євро
Фото: AFP

Грабіжник захопив коштовності загальною вартістю близько сорока мільйонів євро на ювелірній виставці в Каннах. Як повідомляє Le Figaro, пограбування сталося в першій половині дня в неділю, 28 липня.

Озброєний зловмисник проник у готель Carlton, де проходила експозиція ювелірних виробів бренду Leviev, захопив сумку з коштовностями і зник. Розслідуванням інциденту займається управління судової поліції в Ніцці.

Раніше, в травні, коли в Каннах проходив щорічний кінофестиваль, в місті і його околицях сталося ще два великих злочини, пов'язаних з коштовностями. У ніч на 17 липня викрали з каннського готелю Novotel сейф з ювелірними виробами фірми Chopard: тоді їх вартість оцінювалася в мільйон доларів США, але тепер Le Figaro вказує іншу суму - 1,4 мільйона доларів (мільйон євро).

Друга велика крадіжка сталася в ніч на 23 травня на урочистому прийомі в місті Антіб. Там було викрадено діамантове кольє швейцарського ювелірного бренду de Grisogono вартістю близько двох мільйонів євро (2,6 мільйона доларів).

Зараз ви читаєте новину «У Каннах грабіжник прихопив коштовностей на 40 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути