четвер, 05 квітня 2018 21:30

У Херсоні на працівників СБУ напали сепаратисти

У Херсоні на працівників СБУ напали сепаратисти
У Херсоні група зловмисників намагалась відбити у СБУ підсудного, якого ті доправляли до суду. Фото: Facenews

Сьогодні у Херсоні на співробітників Служби безпеки України напала група осіб.

Зловмисники намагались відбити у правоохоронців затриманого, якого ті транспортували до судової зали для обрання запобіжного заходу. Про це повідомив постійний представник президента України в Криму Борис Бабин, передає Апостроф.

Він різко відізвався про цей інцидент. Бабин вважає, що причиною подібних інцидентів є відсутність належного рівня координації правоохоронних органів. Саме цей факт за його словами призводить до "подібного підняття голови російської п'ятої колони у районах наближених до Криму". Також Бабин різко засудив керівництво правоохоронних органів.

"Піаритися з Києву в соцмережах щодо активних дій ДПС та СБУ на "нулі" - це круто. А забезпечити шляхом координаційних повноважень належну поліцейську та іншу діяльність та супроводження затриманих у м. Херсон - це ж не так круто... Особливі "вітання" херсонській поліції та нацгвардійцям", - написав він.

Крім того, в.о. керуючого справами мерії Херсона Катерина Гандзюк повідомила, що на чолі нападників стояв сепаратист Кирило Стремоусов. Зловмисники намагалися звільнити капітана судна "Норд", яке заарештували в Азовському морі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко не пройшла поліграф

У свою чергу адвокат затриманого заявив, що люди які супроводжували його підзахисного до суду без наручників не захотіли представлятися. Один із них грубо поводився з жінкою капітана. Після цього почалася бійка в результаті якою у адвоката забрали телефон, а дружину капітана поклали на підлогу.

У цех "Фотоприладу" в Черкасах кинули 2 гранати. Це сталося сьогодні вночі. Підприємство входить до складу державного концерну "Укроборонпром".

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні на працівників СБУ напали сепаратисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути