Ексклюзиви
вівторок, 01 грудня 2020 02:57

У хабарника з фіскальної служби виявили елітну нерухомість

У хабарника з фіскальної служби виявили елітну нерухомість
Чиновника з ДФС Романа Неговелова спіймали на хабарі в 200 тисяч доларів.

В екскерівника Головного управління протидії економічним правопорушенням ДФС Романа Неговелова, спійманого на хабарі в 200 тисяч доларів, знайшли елітну нерухомість.

Нерухомість записана на батьків Неговелов, розповіли журналісти програми "Наші гроші".

Розслідувачі нагадали, що Неговелов через кілька днів після затримання вийшов на свободу за 3 мільйони гривень застави. Того ж дня його звільнили з податкової, офіційно – за власним бажанням.

При цьому податківцем він на той момент був всього 2 місяці.

У Службі безпеки України Неговелов раніше працював більше 10 років: спочатку в Київському главку, потім в економічній контррозвідці. Очолював відділ, який займається охороною здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хабарі упіймали чиновника Міноборони

За даними журналістів, Неговелов живе в Києві в елітному ЖК "Новопечерські липки". На його батька оформлені: квартира на 100 квадратів; два паркомісця та офіс.

"Ринкова ціна всього разом – під мільйон доларів, а це приблизно 5 хабарів, які так зіпсували п'ятничний вечір Неговелову-молодшому", – йдеться в розслідуванні (чиновника спіймали "на гарячому" під час передачі 100 тисяч доларів. Загальна сума хабаря – 200 тисяч).

Крім того, журналісти заявили, на батька колишнього податківця записані: земельна ділянка біля Конча-Заспи, де будується дім у стилі хай-тек; автомобіль Infiniti Q70, на якому нібито їздить сам Роман Неговелов.

Мама Неговелова водночас володіє квартирою в ЖК "Французький квартал" у центрі Києва. Крім того, в 2016 році вона стала інвесторкою ЖК "Автограф", ще через рік – вклалася в новобудову на Печерську.

Журналісти зазначили, що коли сім'я купувала квартири, коли батько Неговелова вже був пенсіонером і працював в "Укртелекомі". Мама колишнього СБУшника – вчителька.

У 2018 році в компанії "DIAVITA" заявили, що тодішні представники контррозвідки СБУ – Микола Беззубенко та Роман Неговелов – прийшли в їхній офіс і нібито вимагали хабар у розмірі 250 тисяч доларів за право брати участь у тендері.

Зараз ви читаєте новину «У хабарника з фіскальної служби виявили елітну нерухомість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути