Ексклюзиви
четвер, 08 червня 2006 15:35

У Феодосії "регіонали" побилися з "пористами"

Сьогодні у Феодосії сталося зіткнення між членами Громадянської партії "Пора" і Партії регіонів. Як повідомила прес-секретар "Пори" Мар"яна Почтар, близько 50 членів кримської організації партії у Феодосії планували провести акцію проти зриву літнього сезону в Криму, який можуть спричинити дії провокаційних сил, що вже кілька днів поспіль проводять показові акції протесту.

Однак, коли активісти партії почали встановлювати свій пікет, представники Партії регіонів накинулися на них, вигукуючи лайку, відбираючи прапори "Пори" і транспаранти з написами: " НАТО - друг, Россия – друг, и друзья нам все вокруг", "НАТО – гарантия безопасности Украины", "Уважаемые пикетирующие, не распугивайте туристов".

Член політради "Пори" Андрій Юсов, який керував проведенням акції, повідомив, що працівники правоохоронних органів, які перебували неподалік, ніяк не реагували на безладдя.

- Вас мало – тому захищати ми вас не будемо, - процитував одного з міліціонерів Юсов.

- Тому, враховуючи все, що трапилося", "Пора" вимагатиме відкриття кримінальної справи за фактом побиття членів "Пори" і бездіяльності правоохоронних органів, - сказав він, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Феодосії "регіонали" побилися з "пористами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути