Ексклюзиви
вівторок, 12 жовтня 2010 12:07

У ДТП біля Марганця загинуло 42 людини (ФОТО)
9

У вівторок вранці біля міста Марганець Дніпропетровської області пасажирський автобус зіткнувся з потягом.

Як повідомив прем'єр Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабміну у вівторок, внаслідок аварії загинули 42 особи. Серед загиблих є двоє дітей. 10 людей знаходяться у важкому стані. За його словами, постраждалі госпіталізовані до марганецької лікарні.

Начальник департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв заявив, що внаслідок ДТП 15 людей отримали травми.

"Автобус стояв на залізничному переїзді і був заборонний сигнал. Зі слів диспетчера, який знаходився у цей час на переїзді, з незрозумілих причин автобус, вже коли потяг під'їжджав, виїхав на переїзд, і при спробі переключення передач автомобіль заглох", - розповів він.

"Сталося зіткнення, і, за попередньою нашої інформацією, біля 300 метрів автомобіль був протягнутий потягом", - додав представник МВС.

"За рішенням міністра на місце ДТП виїжджає група МВС на чолі з заступником міністра Василем Фаринником, також начальник департаменту ДАІ Валерій Лозовим та представником науково-дослідного експертно-криміналістичного центру", - зазначив Андрєєв.

Також, за його словами, глава МВС поставив задачу посилити контроль міліції за проведенням технічних оглядів транспортних засобів, що займаються перевезенням людей, і посилити контроль ДАІ за проїздом залізничних переїздів.

Крім того, як повідомила прес-служба президента, створено штаб із ліквідації наслідків аварії, розслідування причин і допомоги постраждалим та їх сім'ям.

Штаб очолив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, який прибув разом із президентом до Дніпропетровської області. "Клюєв вже виїхав на місце аварії", - йдеться у повідомленні.

Віктор Янукович доручив правоохоронним органам провести ретельне розслідування та встановити винних у ДТП та висловив співчуття рідним і близьким людей, які загинули та постраждали.

Фото надані Gazeta.ua прес-службою МНС і газетою "Шахтар Марганця"

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У ДТП біля Марганця загинуло 42 людини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути