середа, 11 листопада 2009 11:19

У чемпіона світу з карате винесли диван зі $ 100 тис за несплату боргів

У чемпіона світу з карате винесли диван зі $ 100 тис за несплату боргів

Судові виконавці навідалися в квартиру 52-річного мешканця Донецької області Петра Гилєва, коли той поїхав на спортивні збори.

Про те, що за борги перед комунальниками можуть описати майно, відомо давно. Але у Вугледарі пішли далі. Тут не тільки описали майно, а й винесли його з квартири боржника, поки того не було вдома. Боржником виявився дворазовий чемпіон світу з карате (у 2006 і 2008 рр..) Петро Гилєв, який зараз займається тренерською роботою разом з дружиною.

"Ми з Петром і нашими п"ятнадцятьма вихованцями виїжджали на збори до Криму. А коли повернулися додому, очам своїм не повірили ... - скаржиться Людмила Гилєва. - У нашому ж рідному місті нас мало не ворогами народу зробили".

Поки подружжя було у від"їзді, до них у квартиру завітали судові виконавці та конфіскували в рахунок боргів за комуналку те, що самі захотіли.

"Винесли два телевізори, м"які меблі, стінку ... Прихопили і DVD - до речі, наш подарунок синові на весілля, - каже Петро Гилєв. - А в дивані гроші зберігалися - близько 100 тисяч доларів - і золоті прикраси Люди ... описали навіть наші медалі , 60 штук - їх оцінили по 50 гривень, а всі кубки (їх 18) - по 180 гривень. Вкрай неприємна ситуація, з огляду на те, що про борг ми не знали ... "

За словами каратистів, на них ще в 2006 році подавали позов за борги по комуналці, але тоді вони повністю розплатилися. А тепер тепломережа щось перерахувала і вивела нові цифри - нібито за 2000-2002 роки.
Обурені цим вторгненням спортсмени збираються подавати до суду на виконавчу службу.

Однак у самій службі стоять на своєму: мовляв, діяли згідно із законом.

"Просто так, без рішення суду, ми б в квартиру не входили - всі необхідні документи у нас були, - запевнив Володимир Гуля, старший державний виконавець Вугледарського міського управління юстиції. - Щодо цієї історії дуже багато емоцій - зробили з Гилєвих ангелів".

На питання, чому ж прийшли до хазяїв, коли їх вдома не було, заявили: "Коли отримали всі дозволу суду на конфіскацію, тоді й прийшли. Маємо право і ніяких грошей ми не бачили".


КП в Україні
Зараз ви читаєте новину «У чемпіона світу з карате винесли диван зі $ 100 тис за несплату боргів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути