субота, 22 серпня 2020 18:01

У Чернівецькій області сталося ДТП: загинула жінка

У Чернівецькій області сталося ДТП: загинула жінка
У результаті ДТП пасажирка загинула на місці. Фото: Нацполіція

У суботу, 22 серпня, у селі Шипинці Кіцманського району Чернівецькій області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

30-річна пасажирка "Toyota Avensis" загинула на місці події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

ДТП сталася приблизно о першій годині ночі.

"Правоохоронці встановили, що 36-річний водій "Toyota Avensis" не вибрав безпечної швидкості руху і допустив наїзд на дикого кабана, який раптом вибіг на дорогу. Після наїзду на тварину автомобіль виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся з деревом", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці сталась аварія - підозрюють сина чиновника

У результаті ДТП постраждав водій автомобіля. За попередньою інформацією, лікарі діагностували у нього забій грудної клітки та струс головного мозку. Його доставили до лікарні.

"Травми пасажирки виявилися несумісними з життям. Тіло загиблої поліцейські направили на судово-медичну експертизу", - сказано в повідомленні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

21 серпня біля села Мила Київської області у ДТП загинув патрульний управління патрульної поліції в місті Києві капітан поліції 33-річний Іван Подольський. Він за кермом власного Volkswagen виїхав на зустрічну смугу і врізався в автобус.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівецькій області сталося ДТП: загинула жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути