Ексклюзиви
неділя, 04 серпня 2013 22:19

У центрі Москви вивісили банер з переплутаними кольорами російського прапора

На будівлі Федеральної служби РФ з контролю за обігом наркотиків (ФСКН) вивісили банер з переплутаними кольорами російського прапора. Фотографії банера опубліковані користувачами твіттера.

Автор: Фото: twitter.com
 

На знімках видно, що автори банера "Десять років на службі Батьківщині" поміняли місцями дві смуги російського триколора. В результаті червона смуга, яка повинна була бути знизу, виявилася посередині, а її місце зайняла синя. Сучасного прапора аналогічного забарвлення "Ленте.ру" у довідниках знайти не вдалося.

У свою чергу представник прес-служби відомства заявив РІА Новини, що банер просто перекинувся через вітер. У той же час на фотографії помітно, що зверху (біла) смуга триколора залишилася на своєму місці.

Якби банер з правильним прапором перекинувся, то саме вона помінялася б місцями з червоною, в той час як синя смуга в будь-якому випадку виявилася б посередині.

Крім того, букви і російський герб, що є сусідами на банері з триколором, також не виглядають перевернутими. Представник ФСКН також не пояснив, чи як вітер міг повернути намертво прикріплений до стіни односторонній банер.

За останні кілька місяців це вже не перший випадок плутанини з кольорами російського прапора. Зокрема, в липні над адміністрацією підмосковного Домодєдово підняли перевернутий триколор, що викликав у блогерів асоціації з прапором Сербії. Крім того, перевернутим російський прапор опинився і на золотих медалях, які в кінці червня вручили відмінникам в декількох московських школах.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Москви вивісили банер з переплутаними кольорами російського прапора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути