середа, 03 вересня 2008 13:48

У Британії судять лікаря, що доводив пацієнток до оргазму, лікуючи їх

У суді графства Дарем в Британії почалося слухання у справі лікаря, що доводив своїх пацієнток до оргазму. Підсудний звинувачується в сексуальних домаганнях до жінок під виглядом спеціальної "гормональної терапії", повідомляє TheTelegraph.

57-річний Стюат Хилл переконував хворих в тому, що використовує новітню унікальну розробку традиційної китайської медицини. За словами стурбованого доктора, гормони, що виробляються в організмі жінки при оргазмі, допомагають їй справитися з різними захворюваннями.

Під час "лікувального" курсу Хилл вставляв у вагину жінкам вібратор і переконував їх зосередитися на своїх відчуттях. Якщо ж хвора не могла досягти оргазму, то дбайливий доктор починав цілувати і пестити груди пацієнтки.

Цілитель також не раз "діагностував" у хворих рак, оглядаючи ступні жертв і всі лімфатичні вузли на тілі. При цьому Хилл чесно попереджав, що у Британії подібна система виявлення захворювань і їх лікування поки заборонена і просив жінок зайвий раз не розповідати про свої походи до нього.

За візит до такого лікаря пацієнтки зазвичай платили 30 фунтів (60 доларів), проте, іноді Хилл, який вже має дві судимості за сексуальні домагання, робив знижки і приймав хворих всього за 5 фунтів (10 доларів).

Зараз ви читаєте новину «У Британії судять лікаря, що доводив пацієнток до оргазму, лікуючи їх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути