середа, 19 червня 2019 18:00

У Білорусі жінкам дозволили працювати в купальниках: відео

У Білорусі жінкам дозволили працювати в купальниках: відео

В мережі з'явився ролик, на якому працівниці "в розтяжці" пиляють, дрелять і виконують інші роботи.

На білоруському підприємстві "БелМаш" співробітницям дозволили працювати біля верстата в купальниках. Причиною тому стала аномальна спека в Білорусі, яка вплинула на продуктивність праці. Як ілюстрацію експерименту "БелМаш" зняв свою версію кліпу "Satisfaction".

Керівництво компанії на прохання жіночої частини колективу оновило правила дрес-коду. У спеку їм за новими правилами дозволено бути одягненими в купальник або красиву білизну, які не заважають основним видом діяльності. При цьому для захисту використовуються фартух, окуляри і рукавички. Є ще одне застереження: даний дозвіл діє тільки в тих випадках, коли температура повітря піднімається вище 27 градусів. Коментуючи це нововведення, на заводі сказали, що через спеку продуктивність впала, а оскільки вони - комерційне підприємство, то погодилися піти назустріч колективу, що знемагає від спеки. У результаті задоволені і співробітниці, і продуктивність праці різко зросла на 20 відсотків. Причому, у всього колективу, повідомляє UDF. by.

"Якщо експеримент вдасться, то ми плануємо перевести на таку"уніформу" співробітників чоловічої статі. Головне - результат і ефективність господарської діяльності", - кажуть на "БелМаш".

За даними Центральної геофізичної обсерваторії імені Срезневського в Києві, температура повітря вище норми майже на 9 градусів і це дуже істотна аномалія. Вважається, що температура є аномальною, якщо вона перевищує 1-2 градуси від норми, а у нас - 9. Як правило, такі високі температури характерні для липня і серпня, та й то на півдні і південному сході України, а для північних областей країни 32-33 градуси - це аномалія. Крім того, у нас досить високі температури вночі - вище 20 градусів, а це говорить про те, що у нас спостерігаються, так звані, тропічні ночі.

На зростання температури впливають два фактори: зміна атмосферної циркуляції, яка й призводить до підвищення температури повітря. В даному випадку протягом досить тривалого періоду спостерігається антициклональна - безхмарна погода. Плюс, приходить тепле повітря з південних широт.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі жінкам дозволили працювати в купальниках: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути