середа, 12 липня 2017 11:57

У Ярослава Драчука рак тонкої кишки, який не оперують – терміново потрібна допомога

Автор: Фото надане Оксаною Драчук
  У 31-річного Ярослава Драчука з Черкас виявили рак тонкої кишки з метастазами в печінку
У 31-річного Ярослава Драчука з Черкас виявили рак тонкої кишки з метастазами в печінку

31-річний Ярослав Драчук із Черкас потребує допомоги. В чоловіка виявили рак тонкої кишки з метастазами в печінку. Пухлина в такому місці не оперують. Але можливо зупинити її ріст і розповсюдження метастазів. Таке лікування коштує щонайменше 300 тис. грн.

"Діагноз встановили дуже пізно. Хоч дев'ять років тому в Ярослава в печінці виявили кісту. Раз на рік він проходив ультразвукове обстеження. Лікарі запевняли, що ніяке лікування не потрібне. Місяць тому ми зробили чергове УЗО, яке показало, що це не кіста. Ярослава направили в онкодиспансер. Там лікар подивився результати аналізів і сказав, що він не їхній пацієнт. Але направив на комп'ютерну томографію. Вона показала, що є пухлина і метастази.

Ми поїхали ще обстежитися в ізраїльську клініку Lisod, що біля Києва. Там діагноз підтвердили. Сказали, пухлина розташована ззовні тонкої кишки. Оперувати її не можна. Така пухлина, навіть дуже маленька, швидко дає метастази. Але можна зупинити розвиток хвороби. В клініці Ярославу призначили три курси хіміотерапії препаратом "Сутент".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Павла Черненка рідкісний рак крові – потрібна термінова допомога

Лише один його флакон з 28 таблетками коштує 93 тисячі гривень. А нам їх треба аж три. Додатково необхідно придбати набір ліків для зменшення побічних реакцій організму на хімію. На встановлення правильного діагнозу ми витратили 40 тисяч гривень. Обходилися своїми силами. На курс хіміотерапії такі гроші знайти не реально. Тому ми з маленьким синочком просимо всіх небайдужих допомогти врятувати нашу найріднішу людину", - розповіла Gazeta.ua дружина Оксана Драчук.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 5168 7573 2698 9136 (Драчук Ярослав Олександрович).

Контакти Оксани Драчук – (097) 510 78 15.

Зараз ви читаєте новину «У Ярослава Драчука рак тонкої кишки, який не оперують – терміново потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути