Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2007 08:36

У 100 млн грн оцінили збиток від стихії в Криму

Рада міністрів Криму клопоче перед Кабінетом Міністрів про виділення фінансових коштів на ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації, що виникла на півострові 11 листопада, повідомили в прес-службі Ради Міністрів.

За даними кримського уряду, економічний збиток, заподіяний стихією Криму, визначений (за попередніми оцінками) у розмірі більше 100 млн гривень.

Члени Постійної комісії Ради Міністрів АРК з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуації "визнали рівень надзвичайної ситуації як державний".

Виконкомам міських рад і райдержадміністраціям Криму доручено до 17 листопада підготувати пакети документів і надати їх Раді Міністрів АРК для підготовки звернення в уряд країни про виділення коштів з резервного фонду Державного бюджету України.

Радою міністрів АРК наразі розробляється проект ухвали про виділення коштів з резервного фонду бюджету автономії на проведення робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в сумі залишку коштів.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації також будуть виділені будівельні матеріали, наявні в резерві Міністерства охорони здоров"я АРК, Міністерства праці і соціальної політики Криму і Військового комісаріату АРК.

 

За матеріалами  УНИАН,"Главред"

 

Зараз ви читаєте новину «У 100 млн грн оцінили збиток від стихії в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути