понеділок, 26 жовтня 2009 14:36

Творець мюзиклу "Привид Опери" лікується від раку

Творець мюзиклу "Привид Опери" лікується від раку

Лікарі поставили відомому британському композитору Ендрю Ллойду-Вебберу діагноз "рак передміхурової залози", повідомило в неділю агентство AP з посиланням на представника композитора. Як сказала представник Ллойда-Веббера, рак виявлений "на ранній стадії".

"Ендрю зараз проходить курс лікування і, очікується, що він повністю повернеться до роботи до кінця цього року", - відзначила вона.

Раніше композитор оголосив про написання продовження свого знаменитого мюзиклу "Привид Опери". Дія нового мюзиклу під назвою "Кохання ніколи не вмирає", прем"єра якого запланована на березень 2010 року в Лондоні, відбувається через десять років після подій, що відбувалися в творі-оригіналі.

Родзинкою продовження стане те, що Ллойд-Веббер переселить привида з паризької Опери в розважальний парк Коні-Айленд в нью-йоркському Брукліні. У самому Нью-Йорку прем"єра мюзиклу пройде в листопаді 2010 року.

Спектакль за романом Гастона Леру про кохання композитора-ізгоя до солістки паризької Опери став однією з найуспішніших театральних постановок в світі. Його перша постановка відбулася восени 1986 року в Лондоні, і за цей час мюзикл у всьому світі подивилися понад 80 мільйонів глядачів.

Доходи від продажу квитків на "Привид Опери" перевищили 3,2 мільярда доларів, що втричі більше виручки від прокату блокбастера "Титанік", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Творець мюзиклу "Привид Опери" лікується від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути