Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2007 11:08

Туркменістан продаватиме Україні газ по 100 доларів

Перший віце-прем"єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров обіцяє, що не буде ніякого підвищення тарифів на послуги ЖКГ. Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у середу. "На сьогоднішньому засіданні уряду буде розглянутий закон про механізм ціноутворення за тарифами на житлово-комунальні послуги. Абсолютно відповідально заявляю: жодного підвищення тарифів не буде", – зокрема, сказав Азаров.

Він проінформував, що уряд доволі успішно веде переговори з Росією про постачання та ціну на газ. "У нас є впевненість, що ми на прийнятних умовах у найближчі терміни укладемо угоду про постачання газу наступного року. Усі необхідні компенсації по газу у нас закладені в бюджеті", – наголосив міністр фінансів.

У свою чергу віце-прем"єр-міністр Андрій Клюєв повідомив, що уряд уклав угода з туркменською стороною щодо постачаннях газу за ціною 100 доларів за тисячу кубометрів, передає Форум.

Зараз ви читаєте новину «Туркменістан продаватиме Україні газ по 100 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути