неділя, 14 вересня 2008 13:34

Турчинов доручив доставити тіла загиблих в катастрофі Boeing-737 в Україну

Турчинов доручив  доставити тіла загиблих в катастрофі Boeing-737 в Україну

Перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов доручив Міністерству закордонних справ і Міністерству транспорту і зв"язку провести необхідну організаційну роботу, щоб допомогти сім"ям п"яти українців, загиблих під час катастрофи в Пермі авіалайнера "Boeing-737-500".

Як повідомили ЛІгабізнесІнформ в управлінні по зв"язках із ЗМІ секретаріату Кабінету Міністрів України, за словаами О.Турчинова, ці два міністерства повинні скоординувати зусилля і допомогти сім"ям загиблих, щоб тіла українців, які загинули в авіакатастрофі, без зайвих перешкод були доправлені до України.

Нагадаємо, раніше був опублікований список загиблих в авіакатастрофі. Серед них - 5 громадян України.

Літак вилетів з московського аеропорту "Шереметьєво" в 1:12 за московським часом. "Через дві години, коли він заходив на посадку, на висоті 1800 метрів з ним зник зв"язок", - сказала начальник управління інформації МНС РФ Ірина Андріанова.

"Літак вже виявили, він впав в межі міста, в безлюдній місцевості, і, за попередніми даними, на землі жертв і руйнувань немає. При падінні літак вибухнув, його уламки розкидані в радіусі близько чотирьох кілометрів", - сказала представник МНС РФ.

За повідомленнями Росавіації, літак повністю зруйнований. У міністерстві транспорту повідомили, що літак належав авіакомпанії "Аерофлот". З Москви до Пермі готується виліт літака МНС Росії, на борту якого знаходиться оперативна група, рятувальники і психологи.

Компанія заявляла про готовність в повному об"ємі виплатити компенсації по обов"язковому страхуванню від нещасних випадків. В рамках відповідальності перед пасажирами виплати складуть до 2 млн. рублів за кожного загиблого.

ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Турчинов доручив доставити тіла загиблих в катастрофі Boeing-737 в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути