четвер, 27 жовтня 2011 16:43

Турчинов пообіцяв школяру стати послом у В'єтнамі

Турчинов пообіцяв школяру стати послом у В'єтнамі

Онук Ігора Тарасенка, який голодував під час мітингу на підтримку Юлії Тимошенко перед Печерським районним судом на Хрещатику, Руслан Гуєн розповів про свої мрії.

Коли дідусь голодував, хлопчик носив йому воду. Там познайомився з колишнім віце-прем'єром Олександром Турчиновим. Той пообіцяв Руслану посаду посла України у В'єтнамі.

"Протягом місяця хочу побачитися з мамою. Вона в переході квітами торгує. Не дуже за нею скучаю, кинула мене в дитинстві. Дідусь сердився, що за папуаса заміж вийшла. Це він мого тата так називає, той у посольстві В'єтнаму працював. Коли одружувався з мамою, не сказав, що має родину й двох дітей у себе на батьківщині. Через кілька років покинув нас. Мама почала пити , її позбавили прав. Дідусь каже, що я маю її іноді провідувати. Але для мене мама бабуся, а тато — він. Я люблю обливатися взимку. А позаторік батько мій навідався й побачив, як я голий на снігу стою. Сам дві шуби на себе натягнув і ще йому холодно було. Думав, мене за провину так наказують", - зізнався хлопець.

Що Ігор Тарасенко планує робити в грудні, січні, влітку, через п'ять років та у 70, читайте в журналі "Країна" № 39 (92) за 16 вересня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень. Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Турчинов пообіцяв школяру стати послом у В'єтнамі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути