Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 12:17

Трудові мігранти в Москві мають проходити електронну реєстрацію

У Москві в тестовому режимі почалася видача так званих "карт гостя", за якими московська влада зможе простежити за переміщеннями іноземних трудових мігрантів з моменту перетину ними кордону. За словами першого віце-мера Москви Юрія Росляка, "експеримент вже проходить на базі аеропорту Внуково та цілої низки інших пунктів міграційних служб", повідомляє РИА Новости.

"Карта гостя" є пластиковою картою, в чіп якої закладена інформація про її власника. Процедура її виготовлення займає близько двох хвилин. За словами Росляка, в Москві вже використали аналогічний документ - "Соціальну карту москвича".

Перший віце-мер столиці відзначив, що відмітки в "карту гостя" ставитимуться під час перетину кордону, під час становлення на облік в органах Федеральної міграційної служби, під час проходження медогляду тощо. В результаті московська влада зможе точно оцінити кількість мігрантів в столиці й подальші потреби в робочій силі.

Зараз ви читаєте новину «Трудові мігранти в Москві мають проходити електронну реєстрацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 0
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути