Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2007 10:49

Троє постраждалих під час вибуху в ялтинському кафе - у тяжкому стані

Троє постраждалих під час вибуху в ялтинському кафе - у тяжкому стані

Зараз у Лівадійській лікарні залишаються 13 постраждалих під час вибуху в ялтинському кафе "Динамо": 3 - у тяжкому стані, 10 - у стані середньої важкості. Про це повідомили в МНС.

Нагадаємо, що вибух стався о 17:15 1 квітня в Ялті, у кафе на території овочевого ринку, внаслідок порушення правил експлуатації газового балона стався вибух газу з послідуючим горінням.

За уточненими даними, постраждали 16 осіб, які з травмами та опіками різних ступенів важкості були госпіталізовані. Пожежу вдалося загасити. Вибух та вогонь пошкодив кафе, магазин парфумів "Наталі", приміщення овочевого складу та складу кондитерських виробів, що примикали до кафе, - всього на площі близько 140 м2.

Як повідомили в прес-службі Головного управління МНС України в АРК, 5 людей, госпіталізованих в лікарню, є жителями Азербайджану, 3 - Туреччини, 5 - жителі України. На даний час троє громадянин Азербайджану, українець і підданий Туреччини, перебувають у тяжкому стані.

"Троє осіб, серед яких і восьмирічна дитина, дістали легкі травми і від госпіталізації відмовилися", - повідомляє МНС Криму.

Зараз ви читаєте новину «Троє постраждалих під час вибуху в ялтинському кафе - у тяжкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути