пʼятниця, 18 грудня 2009 13:26

Трейлер до "Аватару" може побити рекорди популярності в Інтернеті

Трейлер до "Аватару" може побити рекорди популярності в Інтернеті

Компанія "Visible Measures" склала хіт-парад 10-ти найпопулярніших в Інтернеті трейлерів, повідомляє Variety.

Чарт демонструє, які трейлери були переглянуті найбільшу кількість разів. При цьому основний акцент робиться на фільми, прем"єра яких відбулась впродовж 10 останніх тижнів.

В очікуванні головної кіно-прем"єри цього тижня - фільму "Аватар" Джеймса Кемерона, кількість переглядів трейлера цієї картини в Інтернеті збільшилась на 109%, сягнувши 4, 7 млн. Фільм знятий на студії "20th Century Fox".

Цій самій студії належать такі стрічки-лідери прокату, як "Сутінки. Сага. Новолуння", "2012", "Гаррі Поттер і Принц-напівкровка" і "Трансформери: помста полеглих".

Хоча такі фільми як "Сутінки" (32 млн переглядів) і "2012" (13 млн) навряд чи вдасться обігнати, "Аватар" за перший тиждень прем"єри ще може перегнати "Поттера" (7,4 млн переглядів) і "Трансформерів" (5,9 млн).

На другому місці за популярністю в чарті прем"єр цього тижня - "Елвін і Бурундуки". Попри відсутність нових рекламних роликів, кількість переглядів трейлеру цієї стрічки зросла на 44% (1,8 млн переглядів).

Картина студії "Disney" "Принцеса і жаба" з 3-го місця піднялась на 4-те. Її кількість переглядів впродовж першого тижня після офіційного релізу картини, зросла на 104% (1,4 млн "кліків").

Кількість переглядів фільму "Дев"ять" (студія "TWC") виросла за один тиждень на 23%, піднявшись із 6-ї сходинки на дві позначки вгору (майже 500 тис. переглядів).

Успішність містерії "Шерлок Холмс" залишається під питанням. Не зважаючи на те, що з 8-го місця вона пересунулася на 5-те, картина студії "Warner Brothers". Із усіх нинішніх картин має найбільше шансів відсунутись у кінець чарту.

Інша стрічка цієї студії "Нескорений" із 159% збільшенням переглядів під час першого пост-прем"єрного тижня піднялась з 10-ї сходинки на 6-ту.

Фільм "Воїни світла" залишився на тому ж самому 7-му місці, попри 8% спаду переглядів. "Легіон" з 10% приросту глядачів піднявся з 9-го на 8-ме.

Дві комедії "Прості складнощі" і "Протест молоді" дебютували, зайнявши 9-ту і 10-ту сходинки відповідно.

Переклад: Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Трейлер до "Аватару" може побити рекорди популярності в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути