Ексклюзиви
середа, 10 червня 2009 10:50

Транссексуал Томас Бітті народив другу дитину

Транссексуал Томас Бітті народив другу дитину

Американець-транссексуал Томас Бітті народив другу дитину - хлопчика. На початку минулого року світ обійшли знімки бородатого Бітті, вагітного першою дитиною - дівчинкою.

За даними американського телеканалу ABC у транссексуала Томаса Бітті народився хлопчик, поки що безіменний. Вигодовувати дитину буде дружина Бітті Ненсі, оскільки у самої 35-річної знаменитості грудей немає.

На початку минулого року Бітті прославився після появи фотографій його живота в журналі для геїв і транссексуалів TheAdvocate. "Я був приголомшений, побачивши, як ця історія обійшла весь світ менше ніж за 24 години", - пояснив Бітті. У квітні він прийшов на знамените шоу Опри Вінфрі і показав телеглядачам свій живіт. "Я вважаю, що бажання мати дитину - не чоловіче і не жіноче, воно загальнолюдське. Я - людина і маю право мати біологічну дитину", - стверджував транссексуал.

У липні 2008 року в медичному центрі Святого Чарльза в місті Бенде штату Орегон у нього народилася дівчинка С"юзан Джулієтт, вигодувана пізніше 46-річною Ненсі, у якої відсутня матка. Після пологів Бітті дав інтерв"ю таблоїду People, в якому запевнив, що народив без кесаревого розтину. "Єдина різниця в тому, що я не можу годувати свою дитину грудьми. Але багато матерів цього не роблять", - відзначав Бітті.

Журналісти відвідали, що Бітті зачав С"юзан за допомогою донорської сперми і своєї власної яйцеклітини.

Бітті народився на Гаваях дівчинкою Трейсі Лангондіно. Його мати наклала на себе руки, коли дочці було 12 років. Сироті Трейсі вдалося вийти у фінал конкурсу краси "Юна Міс Гаваї". Коли Лангондіно перевалило за 20 років, вона почала одягатися, як чоловік і у віці 24 років зробила собі операцію по зміні статі. Яєчники Бітті собі залишив, проте грудей позбавився.

У Ненсі є дві дочки від попереднього шлюбу.

У листопаді Бітті написав книгу, в якій повідав про "чоловічу вагітність".

Подробности, Infox.ru

Зараз ви читаєте новину «Транссексуал Томас Бітті народив другу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути