Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 10:48

Трагедія на Петрівці: поїзд убив чоловіка (ФОТО)
7

У районі книжкового ринку "Петрівка" товарний поїзд збив чоловіка. У поточному році це вже третя людина, яка загинула на залізничному переході в районі книжкового ринку на Петрівці.

"Можливо, чоловік був п"яний, - розповідає очевидець НС Дмитро, - або поглинений своїми думками настільки, що не звернув уваги на під"їжджаючий товарняк. Після удару його голова перетворилася на місиво".

"Швидше за все, чоловік помер відразу, - сказали медики, викликані кимсь зі свідків. - Можливо, відразу після удару він ще і дихав, але мова йде про якісь хвилини, допомогти йому вже не змогли".

Власне, як такого переходу тут немає - так, уторована стежина офісними співробітниками, які біжать на роботу і з роботи. Народ не зупиняють навіть купи щебеню, насипані біля рейок, і необхідність час від часу обходити цілі потяги, а то і перелазити їх зверху. При цьому підземний перехід, який знаходиться за 150 метрів від небезпечного місця, і наземний, біля залізничної станції "Петрівка", залишаються практично незатребуваними.

"Тут часто відбуваються НС, - розповідає міліціонер, який прибув на місце події. - Але не дивлячись на це, люди вважають за краще ризикнути життям, а не витрачати зайві 10 хвилин. Тут немає для машиністів ніяких застережливих знаків, тому що і переходу офіційно тут немає. Не можна ж їх наставити через кожні сто метрів".

За словами міліціонера, з боку "Петрівки" цей перехід скоро закриють, з керівництвом ринку питання вже вирішене. Просто перегородять огорожею з колючим дротом, і перейти залізничне полотно можна буде тільки по підземному переходу.

А поки питання вирішується, люди продовжують щодня ризикувати своїм життям.

Нагадаємо, в січні, на Центральному залізничному вокзалі Києва на очах у десятків пасажирів електропоїзд Київ - Фастів задавив чоловіка, який з необережності опинився на рейках. Врятувати життя потерпілому не змогли.

У квітні швидкий поїзд Київ - Могилів-Подільський смертельно травмував трьох чоловік. Аварія сталася в смт Калинівка (Київська область) на залізничній станції Васильків-1. В результаті загинули двоє чоловіків 1980 і 1982 років народження і жінка 1981 року народження.

У травні недалеко від станції Святошин пасажирський поїзд Левів - Луганськ збив людину, яка йшла від гаражів дорогою. Від отриманих травм чоловік помер на місці, повідомляють Кияни

Зараз ви читаєте новину «Трагедія на Петрівці: поїзд убив чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути