пʼятниця, 14 вересня 2007 11:57

ТОП-10 голлівудських потвор (ФОТО)
10

Відомо, що публіка, небайдужа до своїх кумирів, то підносить їх на недосяжні висоти, то безжально спускає з Олімпу. Та сама особа може фігурувати як у списку найпривабливіших, так і в списку найпотворніших знаменитостей. Хоча, дивіться самі... Головною потворою Голлівуду названо Майкла Джексона. А чого ви чекали? Людина, яка була успішним чорношкірим співаком, переробила своє обличчя, зруйнувала репутацію і стала схожою на альбіноса з носом, який, здається, існує сам по собі. Джексон сказав, що саме батько вселив у нього невпевненість з приводу зовнішності, коли стверджував, що Майкла мав товстий ніс? Саме невпевненість у собі стала причиною численних пластичних операцій, які призвели до такого плачевного результату...

Далі йде Мерілін Мейсон...

Насправді він не такий вже й потворний, але прагне здаватися таким. Як-то мовиться, приводить зовнішній світ у відповідність із внутрішнім. Самий лише титул чого вартий – Великий і Жахливий, метал-глем-травесті всіх часів і народів...

Одна з безперечних фавориток монстр-параду — Джоселін Вільденштейн.

Цій пані пощастило стати дружиною мільярдера і торговця антикваріатом Аліка Вільденштейна. Знаменитою "Наречена Вільденштейна", як її називають за аналогією з "Нареченою Франкенштейна" стала після того, як витратила на косметичні операції 4 мільйони доларів і спотворила себе до неупізнання. Нині лише під Хеллоуїн без сліз і можна дивитися.

Майкл Берріман, що народився з рідкісним захворюванням, при якому людина залишається без волосся, нігтів і зубів, завдяки своїй зовнішності зробив кар"єру актора. Щоправда лише другого плану...

Та хіба можна уявити фільми "Політ над гніздом зозулі" або "Виродки Диявола" без участі Майкла? Він без гриму може переконливо зображати мутантів, інопланетян і монстрів.

Ді-джей Куоллс теж жертва жахливої хвороби. Причина його потворності – ракове захворювання, яке спіткало Куоллса в 14 років – лімфома Ходжкіна.

Після операції, двох років хіміотерапії, і променевого лікування Куоллс вступив до університету і згодом зробив кар"єру моделі. Він працював для "Прада" і Келвіна Кляйна. Він також відомий своєю роллю у фільмі "Дорожня Поїздка".

Марті Фелдман (1934 – 1982) – актор і режисер, відомий своїми витрішкуватими очима, які були наслідком захворювання щитовидної залози. Він написав декілька сценаріїв комедій ситуацій для Бі-Бі-Сі, з"явився у фільмах про Шерлока Холмса та епізодах "Мапет-шоу".

Клінт Говард. Народився у 1959 просто не дуже красивою дитиною, але став актором і зіграв у таких фільмах, як "Ніккі, диявол молодший", "Ніпплс", "Танго і Кеш", "Мене звуть Ерл", "Грінч — викрадач Різдва", "Остін Пауерс" і так далі.

Він отримав нагороду MTV. Двічі одружений, тим самим затверджуючи тезу, що "зовнішність не має для чоловіка вирішального значення".

Шен Макгоуон – вокаліст відомої ірландської фолк-панк групи The Pogues.

Вважається одним з провідних ірландських поетів-пісенярів минулих років. Шейн запевнює, що з 14-ти років він жодного разу не пам"ятає себе тверезим. Ймовірно тому, що йому важко дивитися на себе в дзеркало?

Лайл Лаветт – американський кантрі-співак і актор, колишній чоловік Джулії Робертс.

Історія стосунків Джулії і Лайла доволі зворушлива. Не зважаючи на те, що вони розлучилися на початку 1990-х років, між ними збереглися дуже теплі відносини. І це при тому, що Лаветт дуже кохав Джулію і дуже сильно переживав їх розрив. Така ось зворушлива натура ховається за непоказною зовнішністю!

Келіс Роджерс – популярний американський ритм-н-блюзовий виконавець, відомий просто як Kelis.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 голлівудських потвор (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути