понеділок, 11 січня 2010 16:55

Тоні Блер працюватиме радником в Louis Vuitton

Тоні Блер працюватиме радником в Louis Vuitton

Колишній прем"єр-міністр Великої Британії Тоні Блер може стати високооплачуваним радником французької групи LVMH, що володіє люксовими торговими марками, включаючи зокрема Louis Vuitton, Dior, Hennessy і Moet & Chandon. Про це пише британська газета The Daily Mail.

За відомостями видання, можлива винагорода Блера на вказаному посту може виражатися шестизначною цифрою. Як пише газета, зараз Блер знаходиться на фінальній стадії переговорів про співпрацю з LVMH.

Варто відзначити, що після відходу з поста глави британського уряду в 2007 році Блер активно освоює різні види заробітку. Так, раніше повідомлялося, що за роботу консультантом в JPMorgan Chase - одному з найбільших банків світу - Блер отримуватиме 2,5 мільйона фунтів стерлінгів на рік. За написання мемуарів тільки аванс, заплачений Блеру видавництвом Random House, перевищив 4 мільйони фунтів.

Група LVMH, створена в 1987 році, - один з провідних французьких холдингів. Йому належать бренди в алкогольній, парфюмерній, ювелірній, текстильній та інших сферах, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Тоні Блер працюватиме радником в Louis Vuitton». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути