Ексклюзиви
неділя, 22 вересня 2024 20:00

Тиждень перед сонячним затемненням: яким трьом знакам щаститиме у цей доленосний період

Тиждень перед сонячним затемненням: яким трьом знакам щаститиме у цей доленосний період
Знатимете, чого хочете і як цього досягти. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 23 по 29 вересня не намагайтеся щось змінити. Триває сезон затемнень. Робота йтиме повільно, багато процесів гальмуватиметься. Вплинути на це навряд чи вдасться.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Іншими очима гляньте на те, чим займаєтеся, - говорить астрологиня. - Творчі люди переживатимуть кризу. Погіршується пам'ять і здатність чітко формулювати свою думку. Навіть давні компаньйони тепер погано розумітимуть одне одного. Виграє той, хто менше хвилюватиметься і з холодною головою братиметься за справи. Це тиждень перед сонячним затемненням. Цей доленосний період принесе успіх Левам, Овнам і Стрільцям. Ви знатимете, чого хочете і як цього досягти. Вчителям буде непросто. Учні стають втомленими і неуважними. Погано сприйматимуть інформацію. Не поспішайте, коли намагаєтеся когось навчити. Залишайтеся наполегливими, готовими пояснювати кілька разів".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Переслідуватиме страх, що ворог зуміє залишити нас без світла та газу. Щоб не накручувати себе зайвий раз, знайдіть додаткову роботу, запасіться продуктами, які можна зберігати без холодильника.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Завжди майте кілька планів про запас. Цього тижня люди забуватимуть про пунктуальність. Знайомі спізнюватимуться на зустрічі, а через нестабільний зв'язок не завжди зможуть попередити про це.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Змушені маневрувати між бажаним і необхідним. Бракуватиме часу на хобі. Кохані перепитуватимуть, чи ви їх любите. Частіше говоріть про свої почуття. Не терпіть болю у ногах і попереку. Час зайнятися йогою.

Рак (22 червня - 22 липня)

Позбудьтеся усього, що вам більше не потрібне. Не позичайте гроші і не давайте у борг. Відкиньте ідею розпочати нову справу. Вона не буде перспективною.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Пристрасті уляжуться. Наступні два тижні дадуть змогу відпочити і знайти у собі рівновагу. Люди погано розумітимуть одне одного.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Час оновлювати простір навколо себе. Згадаєте народну мудрість: "Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти". Зрозумієте, що песимісти, якими себе оточили, тягнуть вас на дно і не дозволяють досягти результату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіннє рівнодення 2024: які знаки шаленітимуть від успіху

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Якщо збираєтеся змінювати місце роботи, не поспішайте погоджуватися на першу ліпшу пропозицію. В останній момент з'явиться найбільш слушна. Непростими виявляться понеділок і середа. Вдалими будуть інші дні тижня.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Якщо на початку тижня переслідуватиме застій у справах, то далі все піде як по маслу. Не варто займатися обміном чи продажем житла. Вигідних пропозицій буде мало. Частіше виникатимуть застійні явища в організмі. Пийте більше чистої води, їжте кавуни.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Важко йтиме діалог зі знайомими та колегами. Вкотре переконаєтеся у приказці: ситий голодного не зрозуміє. Не витрачайте час на дискусії. Краще присвятіть його навчанню і родині.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Надмірна сором'язливість завадить досягти бажаної мети. Над цим варто попрацювати. До вас зростають вимоги з боку керівництва. Вам навряд чи сподобається виконувати більше обов'язків за ту саму ціну. Зумієте легко змінити професію чи хобі і почати заробляти більше.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

До вас часто заїжджатимуть та телефонуватимуть знайомі. Не поспішайте їм щось радити, бо тільки нашкодите цим собі. Не піддавайтеся на провокації. Спостерігайте. Конкуренти вам зараз не страшні. Ваше все рівно залишиться вашим.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Просто стежте, як життя підкидає вам чергову удачу. Намагайтеся не пропустити слушного моменту, щоб сісти у потрібний човен. Течія вас спрямує у правильному напрямку.

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати. Астрологиня назвала знаки, яким світить нова робота, високі заробітки та кар'єрний ріст.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень перед сонячним затемненням: яким трьом знакам щаститиме у цей доленосний період». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути