Ексклюзиви
середа, 17 серпня 2016 10:15

"ТІС-Зерно" Федоричева, щодоби розвантажує тисячу автопоїздів

"ТІС-Зерно" Федоричева, щодоби розвантажує тисячу автопоїздів

Термінал "ТІС-Зерно", який належить громадянину Угорщини Олексію Федоричеву, активно розвиває виробничі потужності, повідомляють "Порти України".

За останній час почала працювати нова зерносушарка, яка дозволяє обробити 120 т зерна за одну годину. Накопичувальний майданчик автомобілів, який компанія побудувала поблизу терміналу разом із мережею автодоріг, дозволяє приймати до 800 машин одночасно. Також відновлено роботу станції для розвантажування до чотирьох автопоїздів за раз. Маючи три такі станції, термінал подвоїв кількість прийнятих машин із причепами і тепер розвантажує їх по тисячі на добу.

Наступним етапом розвитку компанії "ТІС-Зерно" стане побудова додаткових полів для одночасного зберігання зернових. Планується, що з часом на терміналі можна буде зберігати до 700 тис. т за раз. Також у компанії Федоричева прагнуть розширити потужності перевалювання зернових вантажів до 15 млн т/рік. За цим показником "ТІС-Зерно" не матиме рівних у Європі.

Термінал компанії "ТІС-Зерно розташований в акваторії порту "Южний" в Одеській області. Перевалювання вантажів відбувається на модернізованому причалі №16, який компанія Олексія Федоричева орендує з 1997 року.

Зараз ви читаєте новину «"ТІС-Зерно" Федоричева, щодоби розвантажує тисячу автопоїздів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути