Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2008 13:52

Тіна Кароль на відпочинку схудла (ФОТО)

Днями співачка Тіна Кароль повернулася з відпочинку на Мальдівських островах, де змінила свої форми.

Відсвяткувавши Різдво у родинному колі, Тіна попрямувала у двотижневу подорож. Пунктом призначення були обрані Мальдіви. Там Кароль відпочивала з друзями дитинства, які кілька років тому виїхали в Америку.

Відтягалася Тіна на Кокосовому острові, де, відповідно, росте безліч кокосових пальм. А оскільки територія острова невелика - всього 800 метрів у довжину і 150 у ширину - співачка могла обійти його за півгодини.

Жила Кароль у приватному п"ятизірковому готелі закритого типу. На його території передбачені номери усього лише на 30 персон.

Тіна відпочивала на окремій віллі зі своїм особистим пляжем і басейном. До слова, борт басейну рівнявся із гладдю океану, тому симпатична білявка могла спостерігати за різнобарвними рибками, не випливаючи у відкритий океан.

Весь свій вільний час на острові Кароль присвятила в основному спорту та сну. "Насичений подіями минулий рік давав про себе знати. Мені хотілося одного - нічого не робити, тільки відпочивати!", - зізнається вона.

Проте співачка не впустила нагоду взятися за себе: кожен день для Тіни починався з походу в спортзал, де вона тренувалася на біговій доріжці і велотренажерах.

На Мальдівах Тіна Кароль вдруге відзначила Новий рік. Річ у тім, що Кокосовий острів знаходиться на 4-му градусі від екватора, тому новорічні гуляння там проходять 10-го січня, повідомляє Табло ID.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль на відпочинку схудла (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути