понеділок, 08 липня 2019 10:55

Телеміст NewsOne - широкомасштабна операція з дискредитації української держави перед виборами

Телеміст NewsOne - широкомасштабна операція з дискредитації української держави перед виборами
Телеміст проросійського каналу - спецоперація на користь РФ. Фото із відкритих джерел.

Телеканал NewsOne проводить під виглядом телемосту інформаційно-психологічну спеціальну операцію в інтересах російських спецслужб, і це сигнал тривоги.

Путін не буде перетворювати окуповані території на самодостатні та процвітаючі регіони. На це у нього грошей не вистачить, вважає Юрій Бутусов, головний редактор "Цензор.НЕТ".

"А ось в українську політику і ЗМІ він кидає величезні кошти. Невже це якось схоже на підготовку до "дотримання Мінських угод"? Хіба для "припинення вогню" треба вкладатися в скупку телеканалів? Хіба російські генерали не можуть зупинити війну і пустити європейських миротворців на кордон із РФ без "прямих мостів"?"

Бутусов вважає, що Росія кидає ресурси не в підвищення життєвого рівня окупованих територій, не в водопостачання Криму, не в соціальну сферу Донбасу, не в створення робочих місць і збереження виробництва, а в побудову в Україні проросійських політичних та інформаційних проектів і злам держави.

"Ні-ні, Кремлю вигідний жахливий стан і деградація Донбасу, екологічна катастрофа в Криму - пропаганда отримує можливість нацьковувати населення проти України, а підступами України пояснити всі біди. Але ж якби Медведчук замість трьох телеканалів фінансував тих, хто живе на невизнаних територіях - наскільки легше стало б там життя. Але все продумано: населення повинно страждати, треба сіяти злість по обидва боки лінії фронту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "СБУ, де ви?" - мережі гудуть від "братання" телеканалу кума Путіна з кремлівським пропагандистом Кисельовим

А ще, це широкомасштабна операція з дискредитації української держави перед виборами, каже журналіст.

"Тому що держава, нездатна відреагувати на ворожу пропаганду під час війни у своїх ЗМІ, показує свою недієздатність. Телеміст із РФ - щоб додати відсотків Медведчуку, щоб змусити легковірних людей забути про винуватців загибелі тисяч українців, про російську окупацію Криму і Донбасу. Щоб підірвати волю до опору зсередини і примусити здатися. А не вийде", - каже Бутусов.

Телеканал NewsOne, який пов'язують із кумом президента Росії Путіна Віктором Медведчуком, проведе телеміст із кремлівськими пропагандистами з "Россия 24". Відповідний анонс озвучив в ефірі російського телеканалу московський пропагандист Дмитро Кисельов.

Зараз ви читаєте новину «Телеміст NewsOne - широкомасштабна операція з дискредитації української держави перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути