четвер, 10 грудня 2009 13:44

Техпаспорт пермського клубу містив підроблений підпис

Техпаспорт пермського клубу містив підроблений підпис

У технічному паспорті приміщення клубу "Хромая лошадь" стоїть підроблений підпис директора ФДУП "Ростехінвентаризація - Федеральне БТІ" по Пермському краю. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело, близьке до слідства у справі про пожежу і загибель людей. За його словами, також сумніви викликає достовірність печатки на документі.

Також співбесідник інформагентства підтвердив інформацію про порушення в плануванні приміщення клубу. За його словами, в техпаспорті, виданому в серпні 2009 року, були описані вітражні вікна, які могли б бути використані як аварійний вихід з клубу "Хромая лошадь". Проте на ділі ці вікна були закладені цеглинами. Крім того, в документі площа закладу була занижена на 200 квадратних метрів.

Раніше про те, що в клубі пройшло незаконне перепланування, яке приховувалось чиновниками, заявляв губернатор Пермського краю Олег Чиркунов. За його словами, після того, як проект реконструкції приміщення був узгоджений з владою міста, " Хромую лошадь" переробили з кафе на 50 осіб в ресторан на декілька сотень відвідувачів. Чиркунов відзначав, що до клубу була незаконно прибудована стіна фасаду, яка збільшила площу приміщення на 200 квадратних метрів і перекрила аварійні виходи.

Згідно з останніми даними, жертвою пожежі стала 131 людина. Після НП від роботи було усунено декілька міських чиновників; крім того, уряд краю і глава адміністрації міста добровільно склали з себе повноваження. В рамках кримінальної справи про порушення правил пожежної безпеки пред"явлені звинувачення чотирьом підозрюваним: керівництву клубу і організаторові піротехнічного шоу, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Техпаспорт пермського клубу містив підроблений підпис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути