понеділок, 30 липня 2007 09:15

Таліби стратять корейських заручників до опівдня

Крайній термін, призначений бойовиками руху "Талібан" для досягнення домовленостей про обмін захоплених ними південнокорейських заручників на своїх арештованих товаришів, обмежується півднем понеділка. У разі відмови бойовики загрожують розправитися з кількома із заручників. Одного з полонених таліби убили 23 липня.

Одній із заручниць терористи дозволили зв"язатися телефоном із зовнішнім світом, і 32-річна медсестра Їм Хен Чжу заявила, що заручники знаходяться у жахливому стані, хворі і виснажені, і попросила визволити їх якнайскоріше.

Уряд Афганістану раніше заявляв, що не займається обміном арештованих талібів на заручників. Переговори із загарбниками не мали позитивних результатів.

22 заручники, 18 з яких - жінки, розділені на кілька груп, що містяться у різних провінціях. Медикаменти, які передали заручникам, були переправлені за призначенням. Заручники почуваються погано через  жару, що сягає майже  +40 градусів, і психологічний тиск.

У полоні у талібів також знаходиться громадянин Німеччини. Інший німець, захоплений разом з ним, був знайдений мертвим, передає "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Таліби стратять корейських заручників до опівдня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути