четвер, 24 серпня 2023 06:00

Такий день випадає раз на рік – астрологиня шокувала прогнозом

Такий день випадає раз на рік – астрологиня шокувала прогнозом
Щаститиме тим, хто уміє підлаштовуватися під обставини. Фото: pixabay.com

24 серпня – особливий день, який вбереже від помилок і допоможе правильно розставити пріоритети у житті. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Протягом доби відбудеться ряд астрономічних подій, - говорить астрологиня. – Стартує період ретроградного Меркурія. Сонце переходить до знаку Діви. Розпочинається друга фаза місячного циклу. Будьте готові до несподіваних змін у житті. Руйнуватимуться плани. Не поспішайте втілити свої мрії в життя. Змінюються обставини, й учорашні бажання можуть виявитися неактуальними сьогодні. Не варто чого-небудь боятися, особливо змін. Вони для багатьох стануть поштовхом. Такий день випадає раз на рік. Якщо щось не вдається, значить вам цього не потрібно. Добре почуватимуться творчі особистості. Період змін надихатиме на оригінальні ідеї. Поверніться до раніше нереалізованих проєктів. Цього разу все може скластися добре. Не слід закладати фундамент нової споруди і купувати нерухомість. Бережіть очі від травм. Операції на органах зору протипоказані".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Щаститиме тим, хто уміє підлаштовуватися під обставини. Доки інші боротимуться зі змінами, ви зумієте використати їх на власну користь. Насолоджуйтеся сімейним затишком. Кохані запропонують жити під одним дахом. Не варто затягувати із прийняттям рішень.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Залишайтеся вдячними друзям і рідні. Вони робитимуть усе для того, щоб ви стали щасливими. Грошей стає менше. Доведеться шукати додаткове місце роботи і скоротити витрати.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Триває період спроб і помилок. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце. Поруч не буде надійного партнера. Гарну пару вдасться зустріти на вихідних. Прийміть запрошення на вечірку.

Рак (22 червня – 22 липня)

Важко йтиме навчання. Не намагайтеся щось вивчити напам'ять. Краще відпочиньте і навчайтеся за методом Pomodoro: розбийте роботу на 25-хвилинні інтервали і робіть короткі перерви між ними.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Марно розраховувати, що сімейне щастя прийде саме по собі. Спілкуйтеся з партнерами, цікавтеся, як пройшов їхній день, що вони планують, чого хочуть. Від таких бесід залежить атмосфера у домі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Почастішають скандали між родичами. Оминайте гострі теми під час розмов. Не варто когось звинувачувати і вчити жити. Поважайте особистий простір і бажання своїх партнерів, батьків і дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед вами відкриватимуться будь-які двері – астрологиня назвала знаки-щасливчики

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це день принесе натхнення. Відчуєте, що вас люблять і цінують. Не намагайтеся сподобатися комусь ще більше. Особливо плідним буде ранок. Наберіться терпіння і робіть те, що запланували. Результат потішить.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Тримайте у таємниці чужі секрети. Стримуйте свою ініціативу. Зараз вона тільки нашкодить. Не пропонуйте комусь допомогу чи гроші. Краще сплануйте власні витрати на кілька місяців вперед.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Уникайте фінансових суперечок. Програєте. Не варто ділити спадщину, подавати заяву до суду чи оформляти заповіт. Це час помилок і хибних рішень.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Надмірні апетити задовольнити не вийде. Обмежтеся необхідним мінімумом. Все приходитиме вчасно. Почуватиметеся затишно, бо відступлять проблеми, які переслідували влітку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дайте собі більше часу на роздуми, коли приймаєте рішення щодо найближчого майбутнього. Зараз не варто шукати нове житло чи роботу, намагатися завоювати чиєсь серце і покорити усіх своєю винахідливістю і красою. Зачекайте тиждень і спробуйте тоді продемонструвати свої таланти.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не пришвидшуйте успіх, бо навпаки відштовхнете його від себе. Насолоджуйтеся робочим процесом. Результат приємно здивує.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Вона розповіла, чому цей час такий особливий для кожного українця.

Зараз ви читаєте новину «Такий день випадає раз на рік – астрологиня шокувала прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути