Ексклюзиви
середа, 28 березня 2012 14:56

Табачник закупив підручники Хорошковської, бо вони "найкращі"

Табачник закупив підручники Хорошковської, бо вони "найкращі"
Ольга Хорошковська. Фото: Радіо Свобода

Мати першого віце-прем'єр-міністра України Валерія Хорошковського, є найкращим автором навчальних посібників для середньої школи вже майже 30 років. Про це сказав журналістам міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, повідомляє УНН.

"Мати Хорошковського - автор найкращих підручників за останні 30 років поспіль. Наші батьки та молодші сестри навчалися за підручниками Ольги Хорошковської, тобто без малого півстоліття. Це було, коли ще Валерій Іванович ходив до школи та до інституту ", - зазначив міністр.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомили, що Міністерство освіти замовило друк підручників "Українська мова для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. Усний курс. 1 клас " за ціною 647 гривень за примірник. Одним з розробників підручника виявилася мати першого віце-прем'єр-міністра України Валерія Хорошковського, Ольга Хорошковська.

Нардеп Лілія Григорович направила звернення до Генпрокурора та Голові Державної фінансової інспекції Україні з неефективного використання Міністерством освіти державних коштів під час друку підручників.

Зараз ви читаєте новину «Табачник закупив підручники Хорошковської, бо вони "найкращі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути