середа, 11 листопада 2009 09:47

Священик вінчає американців у пожежній машині

Священик вінчає американців у пожежній машині

Американський священик Деррелл Бест переробив пожежну машину під весільну каплицю. Храму на колесах служитель Церкви дав своє прізвище - "Best" в перекладі означає "найкращий".

У прикрашеної вітражами каплиці встановлена звукова система "під орган". У заднього бампера знаходиться вівтар, біля якого молодята клянуться один одному у вірності. За словами священика, він вінчає тих, хто хоче одружитися швидко й оригінально, повідомляє РІА "Новости".

"Багато людей мріють, щоб їх весілля пройшло по-особливому", - говорить священик. Не наречений з нареченою йдуть до церкви, а сам храм їде до них. Деррелл Бест готовий прибути, куди завгодно. Одного разу до священика звернулися байкери, кілька разів він виїжджав вінчати пари на берег озера Шелбівілль в штаті Іллінойс.

За свої послуги Деррелл Бест бере 200 доларів з пари, плюс по 2 долари за кожну милю. За його словами, він не відчуває дефіциту заявок.

За матеріалом: NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Священик вінчає американців у пожежній машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути