понеділок, 10 листопада 2008 10:42

Шведи випустили Біблію з фотографіями знаменитостей

Шведи випустили Біблію з фотографіями знаменитостей
Вельми суперечливе видання Нового Заповіту стало на цьому тижні справжнім бестселером. У ньому такі зірки, як Мухаммед Алі, Анджеліна Джолі, Альберт Гор, принцеса Діана і Боно "виконали ролі" біблейських персонажів і посланців бога.

"Біблія освячує: Книга" шведського автора Аба Форлагета містить більше 200 фотографій таких знаменитостей, як Мартін Лютер Кінг, Нельсон Мандела, Мати Тереза, Джон Леннон, Ганді, Біл Гейтс, Князь Темряви і навіть Енді Уорхол. Всі вони переодягнуті в біблейські персонажі. Кольорові фото включені в класичні тексти Євангелія від Матвія, Марка, Луки і Іоанна.

Видавець відзначає, що створюючи цю книгу, він не ставив перед собою ніякого релігійного завдання. За його словами, успіх книги пояснюється якраз відсутністю зв"язку з конкретними віруваннями, релігіями або церквами. Веб-сайт компанії описує свою продукцію вартістю в $35 як "більш висококласний журнальний варіант в порівнянні з традиційною Біблією", - передає Mignews.com.

Зараз ви читаєте новину «Шведи випустили Біблію з фотографіями знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути