четвер, 23 липня 2009 16:41

Шварценеггер подякував каліфорнійцям за ідею з ножем в руці

Шварценеггер подякував каліфорнійцям за ідею з ножем в руці
Губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер подякував жителям штату за ідею, як можна поповнити бюджет штату - йому запропонували залишити автографи на автомобілях, що належать штату, щоб продати їх дорожче. Відеозапис з вдячністю, розміщений в мікроблозі губернатора на сервісі Twitter 21 липня, починається з того, що Шварценеггер відкладає убік мисливський ніж.

Відео тривалістю близько 30 секунд знято в будівлі законодавчих зборів штату. Відклавши убік ніж, Шварценеггер заявляє: "У вас просто відмінні ідеї. Чом би просто не залишити автографи на машинах, раз вже ви не просто губернатор, а знаменитість? Залишити автографи і продати машини дорожче. Саме так ми і поступимо". До справжнього моменту відеозапис зібрав більше 65 тисяч хітів.

Через епізод з ножем каліфорнійські журналісти звинуватили Шварценеггера в байдужості до проблем штату. Губернатор у відповідь заявив, що не бачить нічого смішного в необхідності скорочувати витрати бюджету і порадив журналістам поставитись до епізоду з гумором, як поставився він сам. Як заявив прес-секретар Шварценеггера, ніж йому днями подарували.

На початку липня Шварценеггер оголосив в Каліфорнії надзвичайний фінансовий стан: дефіцит бюджету штату перевищив 26 мільярдів доларів і продовжує збільшуватися. В понеділок, 20 липня, губернатор і законодавці штату домовилися про необхідні заходи із подолання бюджетної кризи.

Відповідно до плану, фінансування шкіл буде скорочено на 6 мільярдів доларів, ще на 3 мільярди скоротиться фінансування двох університетів штату. Крім того, будуть скорочені витрати на охорону здоров"я, в"язниці та соціальні програми. В четвер, 23 липня, законодавчі збори штату повинні проголосувати за ухвалення запропонованих змін, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер подякував каліфорнійцям за ідею з ножем в руці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути