пʼятниця, 10 червня 2022 16:06

Весілля-подарунок та церемонії у одностроях: 8 романтичних історій, які відбулись під час війни

Поки російські військові шукають, з ким одружитися, щоб втікти з фронту, наші захисники справді продовжують життя і створюють сімʼї. Жінки та чоловіки зі Збройних Сил України, волонтери одружуються, попри всі жахи війни.

Gazeta.ua розповідає про історії створення нових сімей у вільних містах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обережно, фейки: опублікували нову порцію брехні росіян проти України

З початку війни в Україні зареєстровано тисячі нових шлюбів. Особливо зворушливі весілля військовослужбовців. Адже вони одразу після обміну присягами йдуть далі захищати нашу країну.

Актор із ЗСУ приїхав в Київ на день, щоб одружитися

Молодий український актор Максим Девізоров, який став військовим ЗСУ, одружився в час війни. Він став відомив після зйомок у серіалі "Перші ластівки". 26-річний хлопець приїхав із гарячої точки, щоб одружитися із акторкою Світланою Гордієнко. Максим воює на Донбасі. Заради весілля Девізорова відпустили зі служби лише на один день. Церемонія відбулася у Дніпрі.

Автор: libkos
  Актор Максим Девізоров приїхав з передової, щоб одружитися
Актор Максим Девізоров приїхав з передової, щоб одружитися

Поранений український військовий одружився в госпіталі Франції

Поранений український військовий одружився у Франції. 6 червня у госпіталі "Персі" Сергій Никуляк та його наречена Марія Храбрих побралися. Обоє молодят - з Хмельниччини. Сергій отримав важке поранення на фронті. Спочатку його відправили на лікування у Вінницю, а потім - у Францію. На весілля до пари навіть завітав Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

Жінка пішла в ЗСУ, щоб бути поряд з чоловіком - одружилися на Чернігівщині

На початку червня на Чернігівщині відбулося весілля Валентина та Анни. З перших днів вторгнення Росії наречений Валентин пішов захищати Чернігів від ворога. Згодом його перевели у ряди прикордонників. Жінка приєдналася та теж пішла на службу до лав Збройних Сил України. Зареєстрував шлюб командир Валентина та Анни.

Весілля-сюрприз для піротехніка у Черкасах

У Черкасах рятувальники влаштували весілля-сюрприз для колеги із Донеччини. Зараз Іван розмінувує Уманьщину. Наречена Анастасія нещодавно повернулася з-за кордону. Коли колеги хлопця дізнались, що він зробив пропозицію нареченій - вирішили допомогти з організацією весілля. Для пари все було сюрпризом.

Весілля-подарунок від волонтерів колезі

У Запоріжжі волонтери влаштували весілля для своєї колеги та військовослужбовця Збройних сил України. Наречені одразу після тихої церемонії вирішили заїхати до гуманітарного хабу. Святкувати не планували. Та волонтери самі вирішили влаштувати їм свято. Для молодого подружжя провели церемонію весілля з обміном обручками.

Автор: Суспільне
  У Запорізькому волонтерському центрі влаштували весілля
У Запорізькому волонтерському центрі влаштували весілля

Молодята з Львівщини перерахували 100 тисяч на ЗСУ

На Львівщині молодята перерахували з власного весілля 100 тисяч гривень на потреби військових Збройних сил України. Подружжя відсвяткувало весілля у вузькому родинному колі. Гроші, що подарували рідні - відправили для ЗСУ.

Весілля бійця Азову в Києві

Нещодавно стало відомо про весілля бійця Азову. Про це написали українські журналісти. Розповіли також історію знайомства наречених Олександри та Валерія.

"Ми познайомилися 3 квітня 2020 року. Тоді усім здавалося, що світ перевернувся з ніг на голову –- період розпалу "корони". Як зараз пам'ятаю, що йшла зі своєї 18-ї пробіжки, а назустріч мені біг Сашко. Він просто зупинився і попросив номер телефону. Так розпочалася наша спільна історія", - розповіла наречена для журналу VOGUE.

Пара запланувала весілля ще у липні 2021. Вони вирішили, що свято відбудеться 28 травня. Війна внесла свої корективи, та вони змогли провести церемонію у травні в Києві. Нареченого Сашка відпустилина зі служби лише на один день.

Автор: vogue.ua
  Боєць Азова одружився в Києві
Боєць Азова одружився в Києві

Одеситка сама зробила пропозицію нареченому

В Одесі, яку зараз часто обстрілює армія РФ, дівчина сама зробила пропозицію своєму нареченому. Відео зʼявилося на місцевих інтернет-ресурсах. В кадрі видно, як дівчина приходить із двома чоловіками й букетом. "Ти не міг наважитися, тому я вирішила зробити це сама", - каже нареченому. Він відповів згодою.

За три місяці повномасштабної війни в Україні одружилися 51 959 пар. Найбільше нових сімей зареєстрували Дніпропетровщині - 7 563. Серед лідерів за кількістю зареєстрованих шлюбів під час війни також: Одеська область - 3 861, Київ - 3 750, Львівська - 3 266 та Полтавська області - 3 058.

Зараз ви читаєте новину «Весілля-подарунок та церемонії у одностроях: 8 романтичних історій, які відбулись під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути