середа, 16 січня 2008 14:40

Супермодель Наталія Водянова оголилася для Vogue (ФОТО)
8

Одна з найзатребуваніших моделей світу, що народилася в Нижньому Новгороді, знялася в стилі ню по-італійськи.

Це вже третя тематична фотосесія для Vogue - незадовго до народження третьої дитини Наталія Водянова позувала для американського Vogue в образі героїні 20-х років XX століття, немов зійшла із сторинок "Великого Гетсбі" Френсиса Скотта Фіцжеральда, утілюючи і своїм образом, і, по суті, всім своїм життям велику американську мрію.

А в жовтні 2006 Наталія знялася для французької версії журналу разом з своєю новонародженою дочкою Невою.

Через декілька тижнів після пологів модель вже дефілювала на подіумах Парижа в рамках Тижня прет-а-порте сезону весна-літо 2008. На такий сміливий крок Водянова зважилася заради останнього показу італійського кутюрье Валентіно, який покинув світ моди і пішов на спокій.

Зараз Водянова вже остаточно вийшла з нетривалої декретної відпустки. До цього моменту мати трьох дітей вже встигла стати обличчям відомого модного бренду Diane Von Furstenberg і взяти участь в новій рекламній каманії Louis Vuitton.

Російська модель планує в лютому добродійний гала-вечір на підтримку свого фонду "Оголені серця", засоби від якого підуть на будівництво дитячих ігрових парків в Росії. Присвячений Дню всіх закоханих захід називатиметься The Love Ball.

Вечір буде поєднанням атмосфери балів VIII століття і світських вечорів сучасності. Спеціально для вечора було розроблено меню, що поєднує російську і європейську кухню.

На вечері зберуться друзі Наталії Водянової і її чоловіка Джастіна Портмана, зокрема Валентіно, Клаудіа Шиффер, Єва Херцигова, Маріо Тестіно, Наомі Уоттс, Діана Крюгер, Андрій Шевченко, Брайан Адамс, Діана фон Фюрстенберг, Razorlight, Кортні Лав, Девід Боуї. Ведучими вечора виступлять головний редактор журналу Vogue в Росії Олена Долецька і кінорежисер Федір Бондарчук.

В закінчення вечора відбудеться аукціон, на якому як лоти будуть продане власноручно скроєне плаття Валентіно, фотосесія для англійського Vogue з Клаудії Шиффер і Євою Херцигової і багато чого іншого, повідомляє ТОПНьюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель Наталія Водянова оголилася для Vogue (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути