Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2021 14:24

Створили освітній відеоролик про Революцію гідності

Створили освітній відеоролик про Революцію гідності
Освітні заклади та організації, які займаються просвітницькою роботою, можуть звернутися до музею й отримати відео для поширення на своїх ресурсах. Фото: "Уніан"

Напередодні Дня Героїв Небесної сотні Національний музей Революції гідності презентував освітній ролик "Люди створюють історію".

Відеоролик слугуватиме додатковим джерелом матеріалу для вчителів історії та батьків, які хочуть розповісти дітям про Революцію гідності, повідомляє пресслужба музею.

"Відео створено передусім для школярів. Воно змальовує історію, що допоможе сформувати цілісне уявлення про значення та цінності Революції гідності. Розповідає, що спонукало українців вийти на Майдан, яких змін зазнала їхня свідомість і як події вплинули на майбутнє країни. Надзвичайно важливо, яке уявлення про події Майдану має нова генерація української молоді. Більшість особисто не знають або майже не пам'ятають, що відбувалося в ті дні", - ідеться в повідомленні.

Освітні заклади та організації, які займаються просвітницькою роботою, можуть звернутися до музею й отримати відео для поширення на своїх ресурсах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіграв музику над місцями розстрілів Героїв Небесної сотні

Національний музей Революції гідності у січні 2021 року започаткував проєкт "День народження Героя". Метою є вшановування кожного із Небесної сотні. У такий спосіб хочуть висловити Небесній сотні вдячність за їхній громадянський вибір та героїчний подвиг.
У день народження Героя Небесної сотні співробітники музею встановлюватимуть портрети та квіти.

Зараз ви читаєте новину «Створили освітній відеоролик про Революцію гідності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути