понеділок, 16 вересня 2013 23:13

Стрілянина у Вашингтоні стала причиною загибелі 12 людей

Стрілянина у Вашингтоні стала причиною загибелі 12 людей
Фото: AFP

Щонайменше , 12 людей стали жертвами стрілянини на території військово - морської верфі у Вашингтоні в понеділок , заявив мер американської столиці Вінсент Грей .

"У нас сталася жахлива трагедія. Це одиничний випадок , йде розслідування" , - сказав він.

За словами глави вашингтонської поліції Кеті Ленір, один з підозрюваних у стрілянині був убитий , а двом іншим вдалося сховатися.

У той же час вона відмовилася уточнювати кількість жертв і постраждалих у стрілянині, зазначивши лише , що "всередині будівлі , де сталася стрілянина , загинуло багато людей".

Одного з підозрюваних описують як білого чоловіка , одягненого у військову форму маскувального кольору і озброєного легкою вогнепальною зброєю, другого - як афроамериканця , також у захисній формі та зі зброєю.

Раніше надходила суперечлива інформація про кількість нападників і про те , скільки чоловік з числа нападників були нейтралізовані силами правопорядку.

Президент США Барак Обама назвав це НП " боягузливим актом" і дав обіцянку , що винні в масовій стрілянині будуть покарані.

На території верфей ВМС у Вашінгтоні розташовується оперативний штаб ВМС США , який є головним органом управління ВМС , різні структури командування ВМС США , а також центр військово -морської історії .

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина у Вашингтоні стала причиною загибелі 12 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути