вівторок, 01 червня 2010 19:59

Столична ДАІ перевірить пасажирський транспорт

Столична ДАІ перевірить пасажирський транспорт

У Києві Державтоінспекція з 31 травня по 30 червня проводить комплекс профілактичних заходів Автобус - 2010.

Як повідомили у столичній ДАІ, мета операції - попередження аварійності на пасажирському транспорті, посилення транспортної дисципліни цієї категорії водіїв.

Під особливою увагою перебуватиме технічний стан транспортних засобів, які залучаються до перевезень людей. Крім цього буде посилено контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями пасажирського транспорту.

Представники ДАІ ретельно перевірять готовність автобусів, мікроавтобусів та іншого транспорту до експлуатації в літній період, справність запасних та аварійних виходів, укомплектованість вогнегасниками, відповідність переобладнання транспортних засобів законодавчим нормам.

ДАІ також здійснюватиме контроль над дотриманням водіями режиму праці та відпочинку, проходженням ними обов'язкового технічного огляду перед виходом на маршрут.

Столична ДАІ попереджає про вживання жорстких заходів реагування до перевізників, які займаються несанкціонованими перевезеннями, у тому числі організованих груп дітей.

Акція проводиться у зв'язку з початком сезону відпусток та екскурсій, і відповідно зі зростанням у цей період обсягу пасажирських перевезень.

Нагадаємо, з 12 по 24 травня Державна автомобільна інспекція в Києві проводила перевірку дотримання правил безпеки на залізничних переїздах міста.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Столична ДАІ перевірить пасажирський транспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути