Ексклюзиви
понеділок, 29 серпня 2011 17:09

Стів Джобс шокував своєю хворобливою худорбою
6

26 серпня 2011 року
Квітень цього року
Стів Джобс 2001 рік
Стів Джобс березень цього року

Напередодні в мережу просочилось кілька фотографій, на яких зображений колишній глава компанії Apple Стів Джобс.

Дивною особливістю знімків є те, що на них Джобс вкрай схудлий, що наштовхнуло багатьох любителів продукції Apple на страшні висновки. Нещодавно Стів Джобс оголосив про своє звільнення з поста керівника компанії Apple, але точних причин такого рішення легендарна особистість оголосити відмовився. Проте багато хто відразу припустив, що це рішення далося Джобсу не легко, але здоров'я вже не дозволяє йому керувати великою компанією.

На фотографії зображений настільки схудлий Джобс, що йому потрібна допомога сторонньої людини тільки для того, щоб просто тримати рівновагу. Дана обставина може вказувати лише на той факт, що нинішній стан Джобса різко погіршився через прогресуючу хворобу, а також значний негативний вплив хіміотерапії. Як повідомив виданню TMZ.com джерело, близьке до колишнього керівника Apple, знімок був зроблений минулої п'ятниці, тобто 26 серпня 2011 року.

Зазначимо, що 56-річний Джобс оголосив про те, що йде з посади генерального директора Apple 25 серпня. Однак причини такого рішення Джобс в пояснювальній записці назвати відмовився, але за деякими даними це пов'язано в основному з поганим здоров'ям Стіва. Починаючи з січня поточного року Джобс перебував на лікарняному, після чого потрапив під пильну увагу засобів масової інформації на тлі чуток про свою швидку смерть. У 2009 році Стів Джобс переніс важку операцію з пересадки печінки.

Однак також варто додати, що даний знімок є далеко не єдиним за останні кілька днів. Так, кілька тижнів тому, в пресі з'явилися фотографії, де фігурує неабияк схудлий Джобс з сильно поріділими волоссям, що традиційно трапляється під час курсу хіміотерапії. Через деякий час з'явилося й підтверджуюче відео, на якому екс-директор Apple зображений у супроводі дружини, виходячи з кафе. Зі сторони самого Стіва Джобса жодних коментарів з приводу свого стану здоров'я до теперішнього моменту не надходило.

Зараз ви читаєте новину «Стів Джобс шокував своєю хворобливою худорбою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути