четвер, 11 вересня 2008 11:10

Стала відома правда про хворобу Кім Чен Іра

У північнокорейського лідера Кім Чен Іра, який з минулого місяця не показувався на публіці, стався крововилив в мозок, проте він вже видужує, повідомляє Топньюз.ру.

Про це повідомив з Сеула депутат південнокорейських Національних зборів від опозиційної партії Он Хе Ен.

Тим часом, сьогодні ж Північна Корея спростувала повідомлення про хворобу лідера країни, називаючи їх "злочинною змовою" західних ЗМІ. "Ми розглядаємо такі повідомлення (про хворобу Кім Чен Іра) не тільки як нікчемні, але, швидше, як злочинну змову", - заявив в середу японському інформагентству Киодо дипломат Сон Або Хо, що представляє КНДР в Японії.

Нагадаємо, приводом для чуток про хворобу Кім Чен Іра стала його відсутність в минулий вівторок на військовому параді з нагоди 60-ліття утворення КНДР. До цього лідер Північної Кореї відвідував всі значні військові заходи, він був присутній на військових парадах на честь 50-ліття і 55-ліття КНДР. А сьогодні президент Південної Кореї Мін Лі Бак побічно підтвердив чутки про хворобу лідера Північної Кореї, скликавши в екстрену нараду, присвячену стану здоров"я Кім Чен Іра.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома правда про хворобу Кім Чен Іра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути